Καλώς ήρθατε στο Γυμνάσιο Γραβιάς

Επιλογές

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Το βιβλίο που...μιλάει!

biblio_milaeiΠάουλο Κοέλο - Το πέμπτο βουνό

Ακούστε το βιβλίο...

Καιρός

YoWindow.com Forecast by yr.no

Online χρήστες

We have 2 guests and no members online

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Γραβιάς!!!

 

 Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του Γυμνασίου της ιστορικής Γραβιάς. 

Το σχολείο μας βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Νομού Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Απέχει 61 χλμ από τη Λιβαδειά, 32 χλμ από την Άμφισσα και 41 χλμ από τη Λαμία.

Τρέχουσα Επικαιρότητα ...

pagkosmies imeres

Μήνυμα Διευθυντή

Η δημιουργία και η λειτουργία της ιστοσελίδας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια για τον λειτουργικό μετασχηματισμό του σχολείου, για την βελτίωση της ποιότητας στην παρεχόμενη γνώση, αλλά και τη συνδρομή τής σύγχρονης τεχνολογίας προς την κατεύθυνση αυτή.

Δίνεται σε όλους ένα προσωπικό βήμα, μια διαρκής δυνατότητα και ευκαιρία να επικοινωνούν συνεχώς μαζί μας, και να καταθέτουν τις απόψεις, τις απορίες ή τις αντιρρήσεις τους.

Μαθητές, γονείς αλλά και συνάδελφοι καθηγητές μπορούν να μας επισκέπτονται και να εμπλουτίζουν το υλικό μας.

Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα συμπληρώνεται συνέχεια, τόσο στα τρέχοντα ζητήματα, όσο και στις ενότητες του αρχείου παλαιότερων ετών.

Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το internet και οι υπηρεσίες του δεν πρέπει να αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά ένα μέσο, μεταξύ άλλων, για την βελτίωση της ποιότητας της εργασίας και της ζωής μας.Υπό την έννοια αυτή το Μείζον είναι το Σχολείο και αυτά που (πρέπει να) αντιπροσωπεύει, ενώ όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες – μεταξύ των οποίων και το internet – είναι το εργαλείο που (πρέπει να) εξυπηρετεί τον στόχο και τον σκοπό του Σχολείου.

Γι’ αυτό και η χρήση του πρέπει να γίνεται συνετά και ελεγχόμενα. Γιατί αλλιώς και το καλύτερο εργαλείο, μπορεί να αποβεί καταστροφικό και ολέθριο…

Εικόνες από την περιοχή μας

Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας...Εικόνες από την περιοχή μας... 
spinner

Στοιχεία επικοινωνίας

dieythinsi

Τηλ.: 2265091389
Φαξ: 2265091389

e-mail: mail@gym-gravias.fok.sch.gr

Είπαν...